Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Крум избягал от лихвари в „Сървайвър”

отпечатай новината

02.10.2014 11:59 | Видян 1760 пъти

Крум избягал от лихвари в „Сървайвър”

Крум се спасил от досадни лихвари, като приел поканата да оцелява в „Сървайвър”. От няколко години попфолк певецът има взимане-даване с бирници заради некоректни роднини.„

Решението да участвам в „Сървайвър” не е било спонтанно. Попремислих го малко. На първо време от емоционална гледна точка исках да се разкарам от България и да съм далече от проблемите, които ме съпътстват тук. То не бяха лихвари, бая проблеми ми се струпаха на главата. В един момент яко зациклих и имах нужда от малко въздух. Приех това предизвикателство поради тази причина”, разкри за „Монитор” Крум.

Попфолк певецът отишъл в шоуто абсолютно неподготвен. Близо две седмици на Крум било изключително тежко. „Сървайвър” за мен беше жестоко емоционално преживяване. На екрана не си личи много душевното ми състояние. Позволявах си да си поплаквам от време на време, но го правех вечер, когато всички са заспали. Мизерията и изолацията не ми се отразиха много добре.

 Изживях нечовешка нищета. Може би бездомните кучета са така. Цялото ми тяло стана в синини от спането на земята. Всяка вечер трябваше да разчиствам земята от камънаци и съчки, за да се наместя. Хълбоците ми се бяха изръмбили. Безвремието и липсата на баня бяха по-страшни от глада”, обясни Крум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !