Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Полина: Андреа и Галена не са интелигентни

отпечатай новината

12.09.2008 14:05 | Видян 52582 пъти | Гласували 11

Полина: Андреа и Галена не са интелигентни

Разкажете повече за предстоящия Ви албум...

Вторият ми самостоятелен албум трябва да се появи на пазара скоро. Включени са 11 песни, някои от които имат заснети видеоклипове. Заглавието е Няма друга. Парчетата са с разнообразно звучене. Повечето са авторски.

Вие сте плевенчанка, но от 8 години сте в София. С кого живеете?

Абсолютно самостоятелна съм.

Как се озовахте в Пайнер?

Илия Загоров ме заведе през есента на 2004 година. Всичко стана случайно. Може би имах късмет. Запознахме се с Ильо в едно заведение, където пеех. Той реши да ме заведе на прослушване в Димитровград. Одобриха ме и така започна съвместната ни работа. Той направи първата ми песен, както и още 5 – 6 за първия ми самостоятелен албум. Трябваше да бъде мой музикален продуцент, но нещата се разминаха и аз продължих сама да подбирам песните си.

Заради Глория ли се разминаха нещата? Носеха се слухове, че сте имали връзка с бащата на детето й.

Не мога да знам със сигурност каква или кой е причината. Може би е така, както се говори, но е факт, че нещата се разпаднаха. Условията в нашата държава са такива, че всеки сам се бори и се оправя. В повечето случаи много хора му пречат – навсякъде е така. Относно слуховете за връзка между мен и Илия, предпочитам да не коментирам, защото всичко е минало. Искам да гледам напред и да се развивам.

Защо толкова време не Ви лансират, а певици като Галена и Андреа за нула време станаха звезди и даже отидоха на турне?

Защото това са хора, които много по-лесно се манипулират. Не искам да звуча грубо, но те са с по-слаби характери и не чак толкова интелигентни. Докато аз съм прекалено неотстъпчива и невероятен инат, което ми пречи. Това е нещото, което пречи на развитието на кариерата ми, но и други фактори влияят, както ти спомена една колежка... Може би и други колежки...

Защо решихте да се занимавате точно с попфолк?

Защото видях, че в този бизнес има повече финансови възможности. Аз търсех материална самостоятелност и именно с тази цел започнах.

Оправдаха ли се очакванията Ви?

За съжаление, нещата се оказаха доста по-различни от това, което си представях. Много хора ми пречат. Но това пък ме стимулира още повече!

Кои са тези хора?

Не мога да назовавам имена, но са много – както в професионален, така и в личен план. В личния ми живот също има доста злоба и завист към мен.

Има ли мъж до Вас в момента?

Не. Днешният мъж е много комплексиран. Това ми тежи! Идва момент, в който не мога да търпя поведението му – да ме мачка, да ме подтиска, да ми налага психически тормоз...

По-конкретно?

Той си мисли, че като дава някакви пари, аз съм му робиня! Искам да кажа на всички мъже, както и на бившия ми приятел: Моята цел е аз да бъда независима и спокойна. Защото, ако този човек е психопат и ме тормози, не мога да се отпусна и да си върша работата нормално! Например, единия ден ми дава кола, после си я взима. После пак така: „на ти това, дай ми онова...“. Този човек има проблем! Но аз не мога да го реша. Има специализирана медицинска помощ, хора, при които може да отиде и да се консултира.

Разкажете по-подробно за поведението на бившия Ви приятел...

Най-смешното е, че самият той кара скъпа кола - Мерцедес CL, а на моменти казваше, че няма пари и искаше да му платя сметката в ресторанта. Това ме хвърли в шок и ужас, защото той е зрял мъж на 40 години! Този човек е женен, а проявява свръх наглост спрямо мен. Опитва да ме стресира и да пречи на работата ми. Не искаше да продължа, казваше ми: „Още 1 – 2 години и си до там!“

В началото на връзката Ви, знаехте ли, че е женен?

Знаех, но ние се разбрахме като възрастни хора – той с какво може да ми помага и аз какво мога да дам от себе си. С течение на времето, нещата се промениха. Започна да проявява ревност, агресия, тиранство...

Имахте ли чувства към него?

Да, но през цялото време бях наясно, че не мога да имам бъдеще с него. И след като не мога да го имам, той няма право да спира развитието ми.

Майка Ви как реагира на тези Ваши драми?

Съветва ме до колкото може, но гледам да я държа на дистанция от моите проблеми, защото сама съм си ги забъркала и сама ще ги оправя. Относно работата – следи нещата, вълнува се... Понякога се дразни от това, че съм пренебрегната професионално.

Не е ли предприемала нещо по този въпрос?

Влиза често в интернет и пишеше някакви коментари. Но това е минало, не искам да се връщам.

Къде прекарахте лятото?

Бях два пъти на море – на Златни пясъци и в Слънчев бряг, където участвах в конкурса Мис Лято. След което останах на Елените сама да си почина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !