Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Нуди снимките на звездите отиват на изложба

отпечатай новината

07.09.2014 09:00 | Видян 3092 пъти

Нуди снимките на звездите отиват на изложба

Скандалните кадри ще бъдат наредени в експозиция, която ще бъде открита на 30 октомври във Флорида. И макар известните да осъдиха нарушението над личното им пространство и да заплашиха със съд всеки, дръзнал да публикува любопитните кадри в интернет, от галерия Cory Allen решиха да ги покажат на целия свят. Уредниците обявиха, че необработените голи фотоси ще бъдат представени като част от програмата "No Delete" на художника Xvala от кампанията му "Fear Google".

"Дейностите на Xvala около снимките на тези известни хора и цялата му кампания "Fear Google" са в полза на продължаващия дебат относно личното пространство в дигиталната ера... Коментарите за изложбата са отражение на това кои сме ние днес. Всички ние сме се превърнали в "потребители", а в крайна сметка биваме "потребени", казва Кори Алън, главен организатор на събитието.

В изложбата ще намерят място не само снимките, които изтекоха сега, а и подобни кадри отпреди години. Оказва се, че през последните 7 години художникът Xvala с усърдие събира изтекли пикантни кадри. "В днешната култура всеки знае всичко за всички. Личното пространство на човек се е превърнало в работа на другите.", казва художникът.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !