Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Карла Бруни-Саркози: Бях убедена, че майчинството не е за мен

отпечатай новината

31.01.2014 17:45 | Видян 2766 пъти

Карла Бруни-Саркози: Бях убедена, че майчинството не е за мен

Карла Бруни-Саркози е може би най-успелият супермодел в света на политиката. След като се омъжи за Никола Саркози, фината италианка се превърна в първа дама на Франция и ще си остане една от най-шикозните жени, които са влизали в това амплоа.

В момента Карла позира за корицата на дигиталното издание Edit, а статията за нея носи заглавието "Първата дама на френския шансон". В тази доста красиво заснета история, дело на модния фотограф Корай Биранд, мисис Саркози говори най-вече за новия си музикален проект "Little French Songs", който е нейният четвърти студиен албум.

Стайлингът на сесията е направен от Джоана Шлензка, която е облякла Карла в дрехи в бохемска стилистика, подписани от дизайнерите Isabel Marant, Alexander McQueen и Roberto Cavalli.

Видът на Карла е в унисон с нейното излъчване на волна птица със загадъчен поглед и романтично сърце. Известният модел и певица вече е далеч от формалната среда на Елисейския дворец и очевидно това много ѝ допада, тъй като може да се отдаде на своята любов - музиката. Карла също така дава вълнуващо описание на живота си с Никола.

Ето и няколко акцента от интервюто с красавицата:

За подкрепата, която получава от съпруга си:

"Често питам Никола за съвети по отношение на музиката ми. Понякога той е заспал, а аз го будя, за да чуе нещо, което съм композирала току-що и той малко се ядосва, но мисля че все пак му харесва."

За живота си в момента:

"Ежедневието ми минава в грижи за децата, в записи в студиото и в това да приготвя вечеря на мъжа ми. Майчинството е чудо за мен. Никога не съм мислила, че може да ми хареса толкова много! Като бях по-млада, смятах, че децата усложняват живота и не бях съвсем сигурна искам ли да имам такива."

Източник: Dnes.bg
Снимка: Edit

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !