Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Карла Бруни стана лице на Булгари

отпечатай новината

22.03.2013 09:00 | Видян 2571 пъти

Карла Бруни стана лице на Булгари

Карла Бруни-Саркози възобнови музикалната си кариера, а сега се връща и към първата си професия - тази на модел. 45-годишната бивша първа дама на Франция, която е омъжена за експрезидента Никола Саркози от 2008 година, беше избрана от Булгари (Bvlgari) за лице на рекламната кампания за новата й колекция бижута.

Карла била заснета от фотографа Тери Ричардсън в Рим тази седмица. Това ще бъде първата й рекламна кампания за италианската луксозна марка, която миналата седмица беше обвинена в данъчни измами за втори път в рамките на три месеца, пише vsekiden.

Родената в Италия Бруни се радваше на доходоносна кариера на модел от висока класа. Тя е забелязана на 19-годишна възраст и през 90-те години на миналия век редовно участваше в ревюта на Ив Сен Лоран, Валентино и Версаче.

През 1997-ма тя се отказва от моделството и записва няколко албума, а през 2011 година прие малка роля във филма на Уди Алън "Полунощ в Париж". Миналия декември Бруни-Саркози беше поканена от главната редакторка на парижкото издание на Vogue Еманюел Алт да бъде гост редактор на броя на списанието за декември/януари.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !