Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Супермен срещу Батман се отлага до 2016

отпечатай новината

19.01.2014 09:01 | Видян 1825 пъти

Супермен срещу Батман се отлага до 2016

Премиерата на филма, който ще събере на едно място Батман и Супермен, се отлага с няколко месеца по-късно от първоначално обявената дата, научи inews.bg. От филмовото студио Warner Bros. бяха посочили лятото на 2015 г. като краен срок за реализиране на дългоочаквания проект, но сега стана ясно, че филмът ще се появи по екраните чак през 2016 г..

Филмът, чието работно заглавие е "Батман срещу Супермен" ("Batman vs. Superman"), ще бъде продължение на "Мъж от стомана" (2013) и отново ще бъде под режисьорската диктовка на Зак Снайдер. В главните роли пък ще са настоящите актьори, превъплъщаващи се в любимите комиксови герои - Хенри Кавил като Супермен/Кент Кларк и Бен Афлек като Батман/Брус Уейн.

Вече пет месеца текат споровете дали Бен Афлек е подходящ за ролята на Човека-прилеп. Когато неговото име бе обявено за наследник на Крисчън Бейл в емблематичната роля, киноманите по света се разделиха на два лагера - "за" и "против" Афлек. А моментът, в който всички ще разберем дали Афлек е добър избор за ролята на Батман, остава далеч напред във времето.

"Батман срещу Супермен" е в процес на пре-продукция, а според изявлението на Warner Bros. допълнителното време ще даде възможност на целия екип да вникне по-дълбоко в историята на филма, за да разберат и осъществат по-добре представата си за естеството на историята."

Освен Хенри Кавил и Бен Афлек, във филма ще видим още Ейми Адамс, Хоакини Финикс (името му все още не е окончателно потвърдено), Гал Гадот, Даян Лейн, Лорънс Фишбърн и др.

 

 

Източник: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !