Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Хоакин Финикс ще е злодеят в "Батман срещу Супермен"?

отпечатай новината

19.12.2013 12:40 | Видян 1954 пъти

Хоакин Финикс ще е злодеят в

След като направи запомнящо се представяне във филма „Тя е глас“, актьорът с латино корени Хоакин Финикс ще участва отново в продукция на „Уорнър Брос“. Става въпрос за мащабния проект по комиксите на „ДС Комикс“ „Батман срещу Супермен“, пише Блиц.
Актьорът, който има три номинации за „Оскар“, е харесан от продуцентите за ролята на злодей. Все още, обаче, продукцията е на такъв етап, че е рано да се предлага договор, но дори и това да стане, не е ясно дали Финикс ще приеме“. Той участва в множество мащабни продукции, но през последната година предпочита да се ангажира с роли в по-нискобюджетни филми, които му дават повече престиж. 

Финикс в момента премисля и предложението за участие в „Море от дървета“ на Гус Ван Сант. Предполага се, че за „Батман срещу Супермен“ Финикс е предпочетен за ролята на някой от основните злодеи, като по-вероятно е да става дума за Лекс Лутър – враг номер едно на Супермен. Спрягат се имената на актьори като Джейсън Мамоа и Калън Малви, но дори и те да участват, едва ли ще влязат в образите на злодеи. 
 
Участие във филма, който ще бъде излъчен през 2015 година, са потвърдили Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек и Ейми Адамс, а Зак Снайдер се завръща като режисьор.  
 
Снимка: Facebook
 
Източник: Върайъти
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !