Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Миро: Криско е страшна курва!

отпечатай новината

09.01.2014 15:30 | Видян 4930 пъти | Гласували 1

Миро: Криско е страшна курва!

Оказа се, че Криско е успял да развали отношенията си и с Миро от „Каризма“, който бе негов откривател и ментор и го лансира с мощен, хм, тласък, на музикалната сцена, съобщава Уикенд. Повече от година рапърът от Габрово бе протежиран от колегата и според слуховете дори живеел в къщата му.

„Публична тайна е, че те бяха двойка. Миро бе много хлътнал по Криско, даваше да му кара колата и му оставяше джобни пари. Купуваше му дрехи, обличаше го, гледаше го“, разказват в музикалните среди.

В един момент обаче Каризмата доста се разочаровал от Криско. Между двамата настъпил взривоопасен скандал, който май завършил с юмручно правораздаване. Пред приятели Миро споделил: „Това момче се оказа страшна курва!“, без да изпада в допълнителни подробности. В този момент Криско се прехвърля на един от най-добрите му приятели – певеца от група „Те“ Любо Киров.

За това свидетелства и рапърът Спенс. Той лично се уверява, че телефонът на Криско се вдига от Любо. „Една сутрин звънях на Кристиян и ми вдигна Любо от „Те“. Няма как да сбъркам, защото се познаваме от години с него, майка му и баща ми работят заедно от 20 години в една фабрика. Той леко се смути и затвори. Така и не ми стана ясно защо му вдигаше телефона, при това толкова рано сутринта. Може пък да са творили заедно момчетата“, многозначително казва Спенс. Рапърът посвети песен-пародия за младока трошащ хотели, в която грубо намеква и за сексуалните му авантюри с мъже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !