Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско: Не съм трошил хотел, а само един прозорец

отпечатай новината

04.01.2014 09:00 | Видян 1942 пъти

Криско: Не съм трошил хотел, а само един прозорец

За скандала на Нова година каза, че случаят е силно преувеличен от жълтите медии. „Първо, когато отидохме в хотела, беше толкова студено, колкото беше и навън. Кметът ни се извини, че сме настанени в този хотел. После искахме една допълнителна стая, тъй като се присъединиха и още хора. Пак имаше скандали, въпреки, че си заплатихме за допълнителната стая.

Не е имало разрушени стени и счупени телевизори, счупих само един прозорец, който заплатих", разказа рапърът.

Сподели, че концертът е минал повече от добре, хората много са се радвали на изпълненията му и са пели песните му заедно с него. На упреците, че е бил пиян, Криско отговори, че е съвсем нормално на първи януари да е употребил алкохол. Рапърът сподели, че не се срамува от песните си, но напоследък се съобразява какво пее. Правил е много скандални парчета, когато не е знаел, че те ще излязат извън пределите на Габрово. За текста „Правиш глупости на скъпи курорти.

Бременно момиче, как ухаеш на аборт!" Криско каза, че се отнася за млади момичета, чиято цел през лятото е да отидат в скъп курорт и да си намерят богат приятел. Но това често води до нежелана бременност и нежелани последствия. Рапърът сподели, че родителите често не знаят много за живота на децата извън дома.

Източник: blife.bg
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !