Бивша учителка съжали, че се е...

Бивша учителка от САЩ, която зарязала преподаването, за...

Столично училище окачи портрет на...

Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София окачи на...

Коцето купи къща

отпечатай новината

07.10.2013 16:00 | Видян 3308 пъти

Коцето купи къща

Нежната половинка на Коцето, която тази седмица бе рожденичка, е горда собственичка на нова къща в квартала на богатите "Драгалевци". Имотът бил вид авансов подарък за празника ѝ, пише Уикенд.

В новото си любовно гнезденце Коцето и Надя се нанесли преди месец-два. Според нашите информатори къщата не е взета под наем, а изпълнителят на неостаряващата балада "Черна роза" я е купил със собствените си спестявания. "Явно бизнесът му с дискотеката в Студентски град е доста доходоносен, след като може да си позволи луксозен имот в най-скъпия квартал", разсъждават новите съседи на известната двойка.

Къщата едва ли е евтина, но те нямат представа за колко я е купил Константин, защото предишните й собственици не били от най-общителните и дори до последно никой не разбрал, че постройката се продава.

Надничайки над дуварите разбрали, че обичният певец е новият им комшия. В градината Коцето си направил малък фитнес. След операцията на гласните му струни и докато времето позволявало, ежедневно атлетичният изпълнител навъртал километър след километър на електронна пътечка. Блъскал и щанги със стръв. Вече се е вталил и е издул мускули, след като допреди да легне болен се бе позапуснал.

Още когато се сдобили с имота, Константин си "вързал гащите", като заявил на Надя, че това е най-големият подарък за рожден ден, който някога е правил на жена. Затова навръх празника на съпругата си на 1 октомври минал само със скъп букет и честитка във фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !