Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дачо отърва затвора в Италия

отпечатай новината

01.09.2013 09:07 | Видян 3201 пъти

Дачо отърва затвора в Италия

Бившият на Софка - Данаил Петров- Дачо няма да бъде екстрадиран в Италия, поне засега, реши Врачанският окръжен съд и отложи делото му. Причината е, че адвокатката му Ася Боянова поиска от магистратите в Милано да изпратят писмени гаранции, че след като Дачо бъде разпитан и изслушан там, ще бъде върнат до българската граница на техни разноски, пише  Lifestyle.bg.

Петров бе арестуван на 21 август по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група на Ботуша, която е разпространявала наркотици през 2010 година. Днес пред съда Дачо разказа и своята версия. Той призна, че е бил в Италия през периода, но не като наркотрафикант, а като гост на братовчедка си Любка.

Данаил отишъл, защото чичо му катастрофирал и се е водело дело, а той го подкрепял. Дачо смята, че делото било заведено от италианските власти срещу Любка и той нямал никаква представа с какво се занимава тя. Но вероятно на Ботуша го издирвали, защото няколко пъти звънял от телефона на въпросното момиче.

На заседанието във Врачанския окръжен съд бяха жена му Галина Петрова, майка й и други негови роднини. Кога и дали Дачо ще бъде екстрадиран не е ясно, тъй като магистратите ще се произнесат едва, след като колегите им от Милано пратят материалите по делото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !