Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

Дачо измамил Софи с 200 бона

отпечатай новината

30.08.2013 15:20 | Видян 2986 пъти

Дачо измамил Софи с 200 бона

Данаил Игнатов – Дачо нашумя в цяла България през 2006-а, когато се залюби с мащехата си Софи Маринова. Ромската фолкзвезда скочи в кревата на доведения си син, след като години бе съпруга на баща му Петър. Ромският сапунен сериал предизвика огромен интерес, а Софка влезе с доведения си син и любовник в риалити шоуто "ВИП Брадър", припомня Уикенд.

През 2010-а обаче двамата тихомълком се разделиха. Софи Маринова не поиска да коментира пред журналисти от какво е продиктувана раздялата им, само загатна, че става въпрос за изневяра. Запознати с истината разкриват, че Софка е прогонила Дачо, след като мургавият Ромео я завлякъл с 200 хиляди лева.

"Взе парите уж за да финансира нов бизнес. Всъщност кинтите му трябваха, за да купи няколко кила кокаин от циганската фамилия Гольовците, които да препродаде в чужбина. Гольовци обаче измамиха Дачо с менте дрога, всички разправят, че са му пробутали прах за пране вместо наркотици", разказват близки до Софи Маринова.

След като научила за "бизнес дейността" на Дачо, ромската изпълнителка го натирила от дома си. Софка и до днес не е получила парите, които дала назаем на любимия си. "За нея бе особено тежко да а чама пи разбере, че Дачо и баща му Петър са работили съвместно срещу нея и редовно са я ползвали като параван за дейността си. Ходили от нейно име при Киро Японеца, при Любо Къдравия…", възмущават се приятели на Софка.

След като Дачо е отлъчен от Софи, той се връща в къщата на баща си Петър в село Алтимир. Малко по-късно се залюбва с доведената си сестра Галя. В началото на юли Дачо и Галя вдигнаха тежка сватба в село Баница, на която присъстваха над 200 гости. Арестуваният Данаил и младата му булка имат бебе на няколко месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !