На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сергей Станишев има син

отпечатай новината

11.07.2013 10:00 | Видян 3011 пъти

Сергей Станишев има син

Половинката на Сергей Станишев - Моника, му роди син. Бебето проплака за първи път в болницата на доц. Атанас Щерев и тежи 3,980 кг, пише 24 часа.

Щастливият татко научил новината около 17 ч и веднага тръгнал от "Позитано" за родилния дом. До снощи той не бе съобщил лично хубавата вест на никого от депутатите си и повечето научиха от медиите. Това обаче бе най-обсъжданата тема в червения кулоар вчера. Така депутатите си обясняваха отсъствието на лидера си от парламента, без да знаят, че до края на деня ще се окажат прави.

Според едни депутати Моника и Сергей още не са избрали име, други обаче кръстиха младия Станишев Борис. Това ще е второто дете на Станишеви. Дъщеричката им Дария се роди на 1 май 2011 г. Братчето  идва точно навреме - за празника на Бузлуджа, радваха се червените вчера.

Дария бе кръстена на баба си Дина Станишева - майката на соцлидера. Моника и Сергей се ожениха в пълна тайна малко след предсрочните избори през май. Двамата си дадоха църковен обет в столичния храм "Света София" на 19 май в присъствието само на кумовете си. Това е четвърто дете на Моника, която освен него и Дария има още две - Моника и Венцислав, от бившия си съпруг банкера Венцислав Йосифов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !