Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Сергей ожени приятел с бременната Моника

отпечатай новината

11.06.2013 12:45 | Видян 5598 пъти

Сергей ожени приятел с бременната Моника

В герои от сериала "Дървото на живота" се превърнаха за няколко часа в неделя вечер Сергей Станишев и съпругата му Моника. Двамата бяха гости на уникална сватба в ретро стил, чиято почерпка се състоя на декорите на ретро поредицата на TV7. Младоженецът Михаил Заимов, брат на финансиста Мартин Заимов и приятел от детството на соцлидера, наел декора на филма, за да бъде незабравима сватбата с любимата му Силвия, пише Всеки ден.

Именно заради нестандартното място на церемонията всички гости трябвало да са облечени с тоалети като в 20-те години на миналия век. Дори бременната съпруга на Станишев бе съумяла да избере подходяща рокля в черно и бяло, с която да ожени приятеля на мъжа си, въпреки деликатното си състояние. Моника и Сергей не пропуснаха и стилната църковна венчавка в базиликата "Св. София".

На площада до храма се струпаха куп гости с ретро одежди, докарани от стари автомобили и мотопеди. Мнозина от столичани дори не разбраха, че на мястото се провежда истинска сватба, защото всичко изглеждаше досущ като кино, видя ексклузивно и фотограф на Всеки ден.

Едва когато за венчавката пристигна и синята евродепутатка Надежда Нейнски, накипрена в зелен тоалет с кокетна черна воалетка, стана ясно, че церемонията е съвсем реална. След нея в храма пристигнаха и кумовете Красимир Гергов и съпругата му Деница, банкерът Левон Хампарцумян и червеният депутат Мартин Захариев, издокаран в чисто бял костюм в комплект с шапка.

Превратно бе разчел дрескода единствено Ути Бъчваров. Вместо да се нагласи като важна персона от градските среди на столицата в началото на миналия век, тв кулинарят бе проявил чувство за хумор и се дегизира като заможен селски чорбаджия, с което обра овациите на сватбарите.

Половинката на Сергей Станишев Моника бе избрала тоалет в бяло и черно, който й стоеше отлично, въпреки деликатното й положение. Тя получи поздравления от червения депутат Мартин Захариев, който също бе елегантен изцяло в бяло като денди от миналия век.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !