Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Двама аут от "Къртицата"

отпечатай новината

10.06.2013 17:00 | Видян 2837 пъти

Двама аут от

Седмица преди финала на "Къртицата" от риалитито ще си тръгнат двама участници.  Така до последния лайф  в понеделник ще стигнат само шестима. По време на живото предаване тази вечер зрителите и Групата ще направят своята номинация за Къртица.

Заселниците, събрали най-много гласове, ще се явят на елиминационен тест за самоличността на Къртицата. Eдин от тях ще напусне Базата още във вторник, а същото гласуване ще се проведе и в четвъртък, по време на живото предаване. Нощта на Къртицата е един от основните елементи на шоуто. През последните три месеца участниците в Базата минаха през общо 10 предизвикателства, благодарение на които групата спечели 13 250 лева, а за Къртицата останаха 10 750. Тази вечер е ред на последното изпитание на "Къртицата", което е оценено на 2 000 лева и което ще провери до колко участниците умеят да балансират.  Заселниците ще трябва да ходят по въже, което е разположено над езерото в Базата.

Играчите разполагат с час и половина да експериментират и да се учат, а за да спечелят мисията поне половината от тях трябва  да направят поне по един успешен опит.  Освен приключението участниците ще изберат и президент на Базата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !