Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Десислава ръфа плъх на шиш

отпечатай новината

05.06.2013 11:45 | Видян 5203 пъти

Десислава ръфа плъх на шиш

Какво ли не прави човек, подгонен от неистовата жажда да е на първите страници на родната преса. Фолк певицата Десислава надви погнусата си и опита печен плъх на шиш, пише Блиц.

Гризачите "щедро" бяха изпечени от екипа на "Къртицата". С напредването на времето и приближаването на финала на риалитито участниците в него са склонни да приемат всяко предизвикателство само и само да стигнат до края. Никой от тях обаче не се отказа от "апетитните хапки". "Това са лабораторни мишки, предъвчи хубаво, Кирчо, мама", пошегува се на чужд гръб водещият Андрей и продължи с остроумията си: "С бяло вино или с розе си отива?".

"Ох, има крака това нещо. Има и опашка!", изкриви лице Рут Колева, но и тя преглътна хапката от печен плъх.

"Не съм ял месо от 5-6 месеца и това ми липсва. Ако ме питаш с какво върви, категорично – с розе", бодро заяви Деян Донков.

Адашът му Деян Икебаната се престара, облиза пръстите си и дори си поиска още. До момента, както разкриха от шоуто, Къртицата е събрала 101 555 лева. 100 450 лева са парите, спечелени до сега от участниците в надпреварата.

Както уверяват от "Къртицата", победителят ще спечели минимум 100 000 лева. С цената на какво обаче, ще си знае само той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !