Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Стрелите и трелите на Попа и фолка

отпечатай новината

13.03.2013 12:00 | Видян 2359 пъти

Стрелите и трелите на Попа и фолка

Любовната КЛЮКА за свалката между Коко Динев и Вики от Мастило беше хит преди време. Коко , известен с манията си по чалга хубавиците, съсипа светските доносници с музикалното си израстване.  „Вече приключих с фолка“, многозначно обяви той и най-после всички разбраха какво има предвид.

Виктория Терзийска , или както всички я знаят Вики от Мастило, е тиха вода. Популярна повече като текстописец отколкото като носителка на тежки цици, тя минава за невинна интелектуалка в света на шоубизнеса. Всъщност, мастилената госпожица използва ловко невинното си излъчване за да оплете само тези, които си струват.
Първата пикантна историйка на Терзийска е свързана с полит-плейбоя Емил Кошлуков. Той зърнал Вики в компанията на неговата приятелка Диана Алексиева.

Следващата силна карта, която Вики извади, бе шефът на Нова ТВ Павел Станчев. Босът толкова хлътна по невинните номера на Терзийска, че се опита да я пробута за водеща на Стар Академи, първото риалити шоу от този сорт у нас. Спря го единствено упорството на колежката му Силва Зурлева, която реши да играе на инат. Така ролята бе преотстъпена на  Мария Илиева , а Виктория трябваше да чака чак до лятото на 2011, за да се види водеща на риалити шоу – Гласът на България по bTV.

В момента, за пред хората, Вики е гадже на невзрачен шеф на кетъринг фирма. Това, разбира се, не е причина да откаже някои ангажименти като това да пее този уикенд за 85-годишнината от създаването на футболния клуб Локомотив Пд, чийто собственик, разбира се, е Коко Динев . Най-после всички осъзнаха, че зад лафа „Вече приключих с фолка“, вероятно се има предвид  „започвам попа“. Ех, няма да му е лесно на богатия собственик на хотели по морето, поп певиците не са като чалгаджийките. Супер 19’ научи, че за него вече се точат не една и две родни икони. На първо място се гласи Мария Илиева, която вече 13 години е известна певица, а няма нито един хит. Но ако човек като Коко даде едно рамо, току виж, и тя да успее да зарадва родната публика.

Към богатия бизнесмен с надежда гледа и Марияна Попова , която си казала „стига вече с политици“, щом чула знаменитата фраза на Коко . Не е безразлична и примата на родната естрада Лили Иванова, чиито гаджета в последните 20 години, напълно разбираемо,  гледат да вземат нещо от нея. Време е и тя да си хване някой като Коко, та да има полза от мъжете. Не само те от нея. Естествено, за младата и красива Аксиния, свикнала на богати фенове, Коко ще е продължение на стила й. И ако Милко Кавалджиев не ходи до морето, за да не забременее от Коко Динев , сега вече Миро има сериозни основания да вземе специални мерки в тази посока.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !