профили

Виктория Терзийска

Виктория Терзийска

Рождена дата: 03.05.1979
Пол: Жена

Виктория Терзийска е родена на 3 май 1979 г. в гр. Исперих. Зодия Телец е. Вики, която е вокал на Мастило, е завършила Английска езикова гимназия в Разград и журналистика във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ "Св. Климент Охридски". Вики е автор на всички текстове към парчетата на група Мастило. Oбича разнообразието, кучето си Флин, майка си /обожава я /, апартамента си, всички момчета от групата, хубавата и вкусна храна, унищожителните купони, елегантните дрехи, флиртовете, скъпите, удобни и елегантни дрехи…
Вики не обича нахалните мъже, да я лъжат, да я пренебрегват, да не й плащат хонорарите навреме, да я боли гърлото, да има хрема, агресивните хора. Не обича да готви.
Виктория Терзийска е и текстописецът на Мастило. Дамата на групата е с едни гърди напред и по отношение на образованието, защото може да се похвали не с едно, а с две висши. След като завърши журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски", Вики сбъдва и мечтата на родителите си юристи и в момента учи право в същия университет. Независимо от това обаче, музиката е единственото нещо, което истински и дълбоко вълнува изпълнителката. Вики признава, че се чувства страхотно в компанията на останалите четирима млади и талантливи мъже - членове на групата. Когато е на сцената пък, тя се зарежда с огромни количества позитивна енергия, за което е благодарна на многобройните фенове на Мастило.

отпечатай новината

Новини

Бебето на Виктория Терзийска с бавачка за 1700 лева

Раждането на Вики Терзийска промени живота й към хубаво....

Виктория Терзийска показа много бременно коремче

Виктория Терзийска по-популярна като Вики от Мастило вече...

Явор Бахаров заби Вики от „Мастило“

Актьорът Явор Бахаров и вокалистката на...

Вики от Мастило се поду

Връзката на Виктория Терзийска с Коко Динев съвсем не й...

Десетки пяха хитовете на "Мастило"

Десетки почитатели на група „Мастило” куфяха...

Кучето на Вики от "Мастило" яде плъхове

Вики от "Мастило", която в момента се...

18
Michaelsaipt 31.05.2017 22:32ч.

wh0cd285434 Buy Bentyl nexium Buy Viagra GENERIC PRILOSEC

17
Иванела Иванова 23.11.2014 16:46ч.

Днес госиподин Бахаров нищо не рече за нея, а тя само го споменава където и е удобно. Некъдърно грозотилище.

16
Ивелина Илиева 07.11.2014 22:11ч.

Не зная кой какво пише, но ми се струва, че днес въпросната дама Виктория Терзий май беше ударила едно питие в гласът на България /и тук е излишна/07.11.2014г.да не отварям приказка, че е неповторимо проста.

15
Ваня Вълчева 02.11.2014 21:19ч.

Не бих се натрисала като кожух пълен с въшки като нея. Не можа милата да се наложи като певица и много, много неща и липсват. Ходи не мила и недрага и чука а на тази а на онази врата и тя като Юлияна Дончева се представя за нещо което не е. Не е лошо да вземе пример от Деси Слава, певица и човек от всякъде, а не да виси пред вратите на Гласът на Б-я с цел колко съм велика и най-вече за някой лев.

14
Морфеи 23.02.2012 22:57ч.

Много е сладка ама малка фъфли но не че може да пее.