Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Елица бута тъпкача си Криско на Евровизия

отпечатай новината

13.03.2013 09:15 | Видян 2540 пъти

Елица бута тъпкача си Криско на Евровизия

Безпрецедентният скандал, който се развихри около конкурса „Евровизия", се е организирал съвсем съзнателно от Елица , научи „Всеки ден" от хора в музикалния бизнес. Певицата не останала хич доволна, че тя и Стунджи ще трябва да изпълняват „Кисмет", тъй като предпочитала класирана втора „Само шампиони".

Това парче е по аранжимент и музика на рапъра Кристиян Талев - Криско. Текстът също е негов. Именно скандалният музикант Криско, наричан от своите зложелатели Дриско заради многобройните си изцепки, е причината преди време Елица да скъса със своя партньор Стунджи. Певицата започнала да се среща тайно с Криско, още докато живеела с годеника си Стоян Янкулов. Хитрушата решила да се отдаде на страстния романс с рапъра и не се поколебала да разкара Стунджи, който я превърна в звезда на българската и европейската сцена. Любовната афера с Криско обаче приключила набързо, тъй като той искал да се среща и с други, а не само да „бие барабана" на по-възрастната от него изпълнителка, научи vsekiden.

Елица обаче така и не прежалила шавливия рапър и все още искала да има връзка с него, разкриват запознати. Затова и уредила нещата да се случат така, че Криско да замине в Мелмьо с нея на „Евровизия". Това можело да стане само ако дуетът изпълнява песента „Само шампиони". Затова Елица нарочно не уредила авторските права на „Кисмет" с аржентинеца Джонатан Тисей. Така телевизията се принудила да изтегли парчето и да изпрати „Само шампиони".

„Адски евтина постановка на едно злощастно курве! Всичко това, което се случва между Елица и Криско е страшно унижение за Стунджи, не стига че го разкара заради тоя рапър, ами сега и му го навира в очите. И върти просташки интриги. Стунджи е добряк и се съгласява на всичко, но това не означава, че му е приятно", коментират познати на бившата двойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !