Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Елица мина на антидепресанти

отпечатай новината

06.03.2013 11:00 | Видян 1958 пъти

Елица мина на антидепресанти

"Настроенията ѝ напрекъснато се променят. В един момент започва да плаче, в следващия се смее, а след това я избива на нежности, после пак плаче", твърдят хора от националната медия, които се чудят дали няма да провали българското участие на международния певчески форум.

Странните ѝ прояви стигнаха до там, че отказа да излезе пред камерите на БНТ по време на живото предаване на 3 март, за да изпее парчето "Кисмет", с което ще ни представя на "Евровизия". Никой не може да си обясни тази реакция. Хората, които работят с нея, са се видяли в чудо от необяснимите ѝ емоции и сериозно се притесняват, че може да провали представянето ни на "Евровизия" по същия начин, както провали и предаването на БНТ.

"Очевидно момичето си има сериозни проблеми със душевното здраве", твърдят колегите ѝ и разкриват, че тя вече ходи на консултации със специалист и взима лекарства. Признаците, че нещо не е наред с Елица , са от години. Всичко започна с необяснимите ѝ закъснения за предварително уговорени срещи, които са един от първите симптоми на сериозни психически разтройства, пише Всеки ден.

После дошли и бързите промени в настроението, докато се стигнало до сегашното състояние на Елица , когато само лекарствата могат да ѝ помогнат.   

Снимка: facebook


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !