Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лестер: Българският "Биг Брадър" беше скучен

отпечатай новината

18.12.2012 13:15 | Видян 3738 пъти

Лестер: Българският

"Реших да рискувам като вляза в българския "Биг Брадър". Това беше ново предизвикателство за мен. Но не ме намесвайте в политики. Много съм млад за такива неща". Това каза в "На кафе" победителят в "Биг Брадър ол старс" – македонецът Никола Лестер . Той сподели, че вече има опит в участието в риалити от подобен тип. Лестер е бил в балканското издание на "Биг Брадър", провело се на територията на бивша Югославия, пише Блиц.

"Бяхме от цяла бивша Югославия – Македония, Босна, Хърватска. Бях единствен македонец, беше ми тежко. Трябваше да говоря на сръбски, за да ме разберат. А тука, в България, си говорих без проблем и всички ме разбираха", сподели Лестер .

Той обаче допълни, че нашето издание на "Биг Брадър" било някак по-скучно. В юговарианта имало повече и по-интересни мисии. От там му останали доста приятелства. С един от участниците – от Хърватска дори станали кръвни братя.

Македонецът
благодари от сърце за добрите думи, казани за него не само от съквартирантите му, но и от хората извън Къщата. Набеденият за "дечко" македонец нямаше търпение да се наспи, очевидно изтощен от медийния интерес към него, както и от купона за финала на шоуто, продължил до зори, пише още Блиц.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !