Погребват принц Филип в тесен семеен...

Погребението на принц Филип ще бъде на 17 април в 15ч....

Бърн-аут само, когато работата ни не...

Понеделнишко четиво! Бърнаут, паник - атаки, някои ги...

Бони чукна 39 с годежен пръстен

отпечатай новината

13.12.2012 14:30 | Видян 2116 пъти

Бони чукна 39 с годежен пръстен

Сливенската перла Бони поля 39 вчера в тесен семеен кръг. Тя изневери на принципа "три дни яли, пили и се веселили" и си подари изискана вечеря в италиански ресторант.

От суеверие тя не пожелава да назове името на мъжа, който я топли през последните три месеца. Описва го като "бизнесмен, който няма нищо общо с музикалните среди", и се похвали, че връзката им върви по мед и масло.

"Получих пръстен от него. Много съм щастлива и влюбена. Виждам се като булка през лятото. Сватбата си я представям много приказна и красива", размечта се изпълнителката на "Нежно ме убивай". На въпроса дали работят за второ дете, тя отговори лаконично: "Това е Божа работа. Когато се случи, тогава ще ви споделя. Бих искала дъщеря ми да има братче или сестриче".

Покрай вълненията около годежа си Бони не спази обещанието си да завърши средното си образование до настъпването на 2013 г. След участието си в популярно риалити тя се закани да навакса пропуснатите знания като частна ученичка.

"Ще започна да се готвя за изпити. Имам още три-четири да взема, но до коледните празници ще съм абитуриентка", гръмко афишира амбициите си певицата. Към днешна дата обаче версията ѝ е различна.

"Има време за всичко. Защо да бързам? Сега съм се отдала на заслужена почивка. Идват празници, искам да отделя по-голямо внимание на дъщеря си и на мъжа до мен. Напролет ще завърша", обеща напористата брюнетка .

Източник" Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !