Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Цветелин Кънчев спрял циганския вот за Бони

отпечатай новината

17.10.2012 16:45 | Видян 2630 пъти

Цветелин Кънчев спрял циганския вот за Бони

Очакванията за организиран цигански вот, който да изстреля фолк звездата Бони на върха в риалити шоуто "ВИП брадър", претърпяха провал. Причината за това се корени в поведението на самата ромска певица.

Източник на БЛИЦ от братските среди разкри, че на Цветелин Кънчев му писнало от изпълненията на Бони в Къщата. В стартовите дни на предаването лидерът на "Евророма" подкрепи публично изпълнителката.

Развитието на т.нар. етнически скандал със сървайвъра Николай Мартинов обаче буквално извадило Кънчев от кожата му.

Той отчел, че Бони преиграва в опитите да се превърне в жертва заради цвета на кожата си. Чашата преляла, когато получил изпреварваща информация за нелепите опити на певицата да надхитри детектора на лъжата.

Тя се провали в отговорите на на 3 въпроса: "Излъга ли, че ще продължиш образованието си след излизането си от Къщата?"; “Имаш ли обувки за над 1000 лева?” и "Манипулираш ли съквартирантите, за да се харесаш на публиката?".

Веднага след като научил за случилото се, Цветелин Кънчев вдигнал телефона, набрал когото трябва и наложил вето върху организираната подкрепа за Бони . Така, малко преди понеделнишкото вечерно гласуване, ромката останала без повече от половината си гласове, а присъдата й била преначертана - вън от "ВИП брадър".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !