Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Черната Златка е гадже на дилър?

отпечатай новината

13.11.2012 13:30 | Видян 6821 пъти | Гласували 1

Черната Златка е гадже на дилър?

Именно във ВИП Брадър всички стигнаха до отдавна жадуваната информация за тайнствения любовник на вип плеймейтката Златка Димитрова . За никого не е тайна, че още преди да влезе в Къщата, тя разказваше за някакъв Мирослав, който много си я обичал и й угаждал за всички нейни прищевки.

Оказва се, че такъв човек действително съществува и действително се казва Миро. Човекът обаче е семеен, има дете  и нищо неподозираща съпруга, както писа преди време Супер 19'.

Явно е и доста заможен, защото освен, че подари преди време  на Златка суперскъп джип за рождения й ден, цяло лято не спря да я води по курорти и забавления. Именно по време на тяхната секс ваканция в морския курорт Лозенец, любовниците били спипани и тяхното съмнително движение документирано.

Тогава за връзката им разбрала жената на Миро, която обаче подходила разумно и само го накарала да престане да се показва публично с известното си гадже.

На Мирослав това не му пречело, но Злати започнала да се изнервя от невъзможността да си контактуват като нормални хора.

Не й харесвало и чувството да е резервният вариант, макар и на първа линия. За това тя спомена и в свой разговор с певицата Мариана Попова в Къщата.

Любопитното обаче е с какво се занимава Миро, който не пести средства, за да задоволява всички капризи на благоверната си. Според софийската клюка младежът бил дилър, но дали борсов или такъв на наркотични вещества, все още не е ясно.

Момчето обаче показва добър стандарт, ходи марково облечен и посещава актуалните софийски заведения.

От няколко години насам се носи и славата му на плейбой. Негови авери разправят, че преди Злати , Миро бил лудо влюбен в амбициозна провинциална фризьорка, която чрез богат мъж искала да стигне до столичния хайлайф.

Мацката била завъртяла доста главата на бизнесмена, но по това време той започнал да се среща и със Златка , съобщава още Супер 19'.

Бургазлийката го пленила с искреноста си и непринуденото си поведение. Те започнали да излизат и искрата пламнала, а Миро забравил за фризьорката и тотално й бил шута. През това време около него започнала да се навърта и Надежда от Тризначките, за което подробно ви разказахме в един от миналите ни броеве.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !