профили

Златка Димитрова

Златка Димитрова

Рождена дата: 19.05.1986
Пол: Жена

Маркетинговата хрумка на Мадона, според която нямало лоша реклама изглежда не важи във всички случаи. Във ВИП Брадър се видя, че не само блондинките от вицовете правят ”велики географски открития”. Черната Златка задмина друга ВИП Брадърка – Десислава, в това. Тя определи Англия за столица на Великобритания, а Германия или Франция за столица на Европейския съюз.

Интересно защо ВИП Брадър не я пита за столицата на България. Златка Димитрова със сигурност би посочила Бургас. Защо ли? Ами там е родена. Момичето, което пластичните хирурзи са направили сексбомба преживя още напролет голям скандал. Тя беше въвлечена в проститутските схеми на Хамстера като от прокуратурата излезе, че е заподозряна като момиче на повикване. Тя, разбира се, отрече. Снимките й обаче фигурират в немалко порно сайтове по света. Звездният й миг идва преди три години, когато печели конкурса Мiss Playmate. Това я среща с Благой Иванов – Багата, с когото две години спят в едно легло.

Твърди, че Кристина Патрашкова е станала известна покрай нея.  Определя се като лъчезарна, позитивна и усмихната, купонджия с добро сърце. “Аз съм национален човек, не съм префърцунена”, признава брюнетката. Чете Паулу Коелю (“прочела съм три поредици от негови книги и много ми харесват”). Невероятно, но факт - Златка наистина е завършила Финанси в Бургаския свободен университет. Дали не е време той да бъде закрит??? Тя може и да не е икономист, но сама разкрива, че има изключително силно биополе.

Признава за две пластични операции – на гърдите и на носа си

отпечатай новината

Новини

Златка събра погледите в Мрежата

Златка Димитрова събра погледите в мрежата за пореден...

Златка: Какво като спя с фитнес инструктор

Златка Димитрова, известна още като Черната Златка, вече...

Златка ли развали семейството на фитнес инструктора Кирил?

Златка Димитрова все налита на мъже със семейства - първо...

Критикуват Златка заради мускулите й

Като с всичко друго на този свят, човек трябва да...

Вегетарианката Златка прояде месо

Фитнес гуруто Златка Димитрова хапва сочни пържоли....

Златка стана фитнес гуру

Плеймейтката Златка Димитрова се гмурна в ново амплоа....

Златка тренира за ново предаване

Златка Димитрова от месеци не излиза от фитнеса и вече...

Няма коментари към този профил !