Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Илиева щурмува бутиците в Париж

отпечатай новината

23.10.2012 09:15 | Видян 2367 пъти

Мария Илиева щурмува бутиците в Париж

Мария Илиева щурмува бутиците в Париж заедно с португалската латинозвезда Тони Карейра. Българката старателно попива последните модни тенденции и купува дрехи, които перфектно пасват на фигурата й, а приятелят й само кима и одобрява, съобщава в. “Монитор”.Двамата са във френската столица не само за да разпускат, но и да работят. Мария и Тони записаха обща песен заедно с Лондонския симфоничен оркестър в модерно студио. Затова говорят и снимките от официалната фенстраница на Илиева във „Фейсбук”.

Там обаче липсват кадри с чаровния португалец. Вероятно така изпълнителката на „Крадена любов” се опитва да тушира плъзналата преди месец мълва, че Тони е лудо влюбен в нея и искал отношенията им да минат на по-сериозно ниво. Искрата пламнала на фестивала Top of the Pop в Полша. Там латиноидолът Карейра толкова харесал песните на Мария, че я поканил да запишат общо парче в Париж. Тя с готовност приела.

Пред 2013 г. изпълнителят отбелязва 25 години музикална кариера със сборен албум. Тони е решил, че за една от баладите си - Primeiro Grande Amor, българката ще му бъде чудесен дуетен партньор. В момента двамата напасват вокалните партии на парчето в студиото Guillaume Tell, което е едно от най-модерните в цял Париж.

Когато не е заета с музика, родната поп певица разучава забележителностите в Града на любовта. Тя разпуска в заведенията на „Шан-з-Елизе”, но не с с кафе, а с чаша бира в ръка.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !