Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мария Илиева заби португалска звезда

отпечатай новината

02.10.2012 12:30 | Видян 2845 пъти

Мария Илиева заби португалска звезда

Мария Илиева успя да завърти главата на португалската поп звезда Тони Карейра. В началото на октомври в Париж под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър двамата ще запишат общо парче.

През 2013 г. изпълнителят отбелязва 25 години музикална кариера със сборен албум. За една от баладите си, Primeiro Grande Amor, Тони избира Мария Илиева за дуетен партньор.

Двамата се запознали през август по време на участие на международния фестивал Top of The Top в Полша. Португалецът останал запленен от изпълнението на Мария и лично я поканил да запишат дует.

В музикантите среди веднага се заговори, че между тях има нещо повече от творчески тандем. Както винаги обаче Мария отказа да коментира личния си живот.

„Това е едно от най-важните събития в моята кариера. За мен е огромна чест и сбъдната мечта да записвам със звезда от такъв ранг и Лондонския симфоничен оркестър”, каза изпълнителката пред в. “Монитор”.

Тони Карейра е една от най-обичаните и продавани звезди на пазара за латино музика. Концертите му пълнят някои от най-големите стадиони и концертни зали в Португалия, както и парижката зала „Олимпия”. Има 15 издадени албума, всеки от които е мултиплатинен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !