Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Румънеца и Енчев водят Morandi у нас

отпечатай новината

18.07.2008 16:26 | Видян 4915 пъти | Гласували 2

Румънеца и Енчев водят Morandi у нас

Продуцентите и собственици на музикалния лейбъл „Select Music Media” Румънеца и Енчев ще доведат румънския дует „Morandi” в България. Румънските звезди идват по покана на верига ретро клубoве „Liqueur”, където в рамките на три поредни дни дуото ще се изяви в София, Пловдив и Варна.
Изпълнителите пристигат в България на 6-ти август с екип от 12 човека  - танцьори, музиканти и DJ-и. Всички гости на клуб „Retro Club Liqueur” ще имат възможността да чуят хитове като „Love Me”, “A la Lujeba” /Oh La La/, „Falling A Sleep” , „Angels” и други.
С гостуването на Turbo B от Snap! преди броени месеци, верига клубове „Liqueur” поставиха началото на поредица от партита с едни от най-известните и обичани изпълнители. Този път гостите им  “Morandi” пристигат в България благодарение  на  музикална компания “Select Music Media”, която освен с продуциране на изпълнители се занимава и с промоутърска дейност.
 Билети могат да се закупят от eventim.bg,ticketstream.bg,”Retro Club Liqueur”. Цените на билетите са 20лв, 30лв. и 50лв.,като организаторите са подготвили и страхотни промо пакети – при закупуването на три билета от цена 30лв. получавате бонус бутилка уиски и енергийни напитки, а при три билета от 50лв. - и вип места.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !