Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тв деца без татковци

отпечатай новината

16.10.2012 17:15 | Видян 2851 пъти | Гласували 1

Тв деца без татковци

Те са известни. Показват ги по телевизията. Това е тяхното отмъщение към бащи – бегълци, които са ги оставили като бебета или като съвсем мънички и с десетилетия не са се сетили за тях. Когато Супер 19’ извади първи на бял свят историята на Диана Найденова – водещата от бТВ и нейния баща – общински кмет Емил Найденов, този тип истории не бяха нови за нас. Пак ние първи изкарахме в пресата в наше списание мъката на Венета Райкова от това, че нейният татко никога не я е зачел. Участието на Владо Данаилов във ВИП Брадър ни върна към темата.

Владо Данаилов: „Ламбо, аз имам ли баща?!”

Бащата на Владо Данаилов е всеизвестният народен артист на България Стефан Данаилов . Детето е плод на извънбрачна връзка и никога не е живяло с татко си. Десетина  по оценка на сина са пътите, когато младежът е виждал своя прочут баща в целия си живот. Дали тази мъка да расте без родител го е накарала да посегне към страшния наркотик ЛСД и да го смята за нещото, което му е отворило очите, както се зарече във ВИП Брадър?

Алекс Сърчаджиева: „Не искам да видя Йосо”

Александра Сърчаджиева има по-нещастна съдба дори от Владо Данаилов. Водещата на дневните издания на ВИП Брадър също е плод на извънбрачна любов на снимачната площадка между майка й Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев. Известният актьор обаче е доста по-серт от колегата си Ламбо в отношението към дъщеря си. Дори при смъртта на майка й, когато Алекс остава сам – сама на света, той се задоволява с това да прати на чедото си жалък есемес.

Венета Райкова: „Аз нямам баща”

„Аз нямам баща”, призна преди 7 години водещата на Горещо по Нова телевизия Венета Райкова като уточни, че нито биологичният й родител, нито вторият съпруг на майка й са изиграли тази роля в нейния живот. Единственото спасение за блондинката се оказва нейната майка, с която има страшно силна връзка до 32-годишна - преди да се омъжи и да създаде собствено семейство. Без да е плод на извънбрачна връзка, Венета не е имала шанса да опознае своя баща, което никога няма да може да му прости. Нищо, че носи неговото фамилно име.  

Диана Найденова: „Кметът поиска да се запознаем, когато станах известна”

Родена в Москва, израсла в Хасково. Още, щом човек чуе това любимо представяне на хитовата водеща от бТВ Диана Найденова, разбира, че нещо с нейната съдба не е наред. Само Супер 19’, докато разплиташе случай с опита на общински кмет да завладее язовир, попадна на горещата новина, че Емил Найденов – човекът, който управлява Горна Малина и околията, е изоставил преди 35 години дъщеря си. Чак, след като я видял като звезда на екрана, понечил да започне връзка със собственото си дете, на което е дал и фамилното име.

Ивайла Бакалова: „Татко избра Америка”

Ивайла Бакалова , която подтикна навремето Венета Райкова да си признае драмата с нейния баща, също има нелека история със своя. Таткото – обещаващ хирург, оставя семейството и двете си дъщери – близначки, за да търси професионална реализация първо в Русия, а после и в Съединените щати. Там обаче попада в затвор по обвинение в изнасилване. Завърнал се у нас, той разчита на помощ основно от Мис България 2001, дъщерите си, макар от друга страна да ги съди за имот, който сам е пожелал да им прехвърли. Въпреки това ВИП Брадърката от 3-ия набор се опитва да му прощава поредицата от прегрешения.

Черната Златка: „Очите ми се пълнят със сълзи заради него”

В една от своите драматични вечери в къщата на ВИП Брадър Черната Златка разказа своята тъжна детска история. И в нея главен герой е баща, който се разделя с майката и това оставя отпечатък за цял живот върху дъщерята. За нея много по-близък човек се оказва вторият съпруг на мама, който я отглежда. Тя е до него до последния му дъх и преживява края на истинския си баща, докато нейният родител бе представен от плеймейтката като художник на икони, който едва свързва двата края.    


автор: Супер 19'

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !