Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Пайнер реже парите на звездите

отпечатай новината

19.07.2008 09:00 | Видян 35069 пъти | Гласували 3

Пайнер реже парите на звездите

Голяма драма се развихри около тазгодишното турне на Планета! Вече не е тайна, че най-големите звезди няма да вземат участие. Ивана, Глория, Вероника, Малина и Гергана са аут! Вместо тях новобранките Джена, Елена и Андреа ще обикалят страната от град на град почти месец.
Какво се случва в Пайнер? Защо знаменитостите бягат?
Този път не става въпрос за таланти – за това кой може да пее и кой не. Според достоверни източници на СЛАВА един от основните проблеми е финансовият. Пайнер просто отрязал хонорарите на звездите, а с това май и част достойнството им. Това важи за някои от знаменитите дами, на други просто хонорарите за турнето не се вдигали. В офиса на фирмата се чували разговори на висок глас и тряскане на врати.
Тарифата, която предложили на фолквеличията, била с пъти под обичайния хонорар на отличничките. Сещате се, че нито Ивана, нито Глория, нито Малина, които изкарват далеч по-големи суми от участия, биха се съгласили на подобни условия.
Веднага изниква въпросът откъде идва тази спестовност? Отговорът е прост - ниска продажба на билетите за концерти, ако се вярва на твърденията на запознати. Малкият оборот пък е вследствие на спадналия интерес към турнето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !