Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала няма висше?

отпечатай новината

27.09.2012 16:45 | Видян 9146 пъти

Гала няма висше?

Гала твърди, че е завършила Начална педагогика и Детска психология като втора специалност, а била следвала и режисура в НАТФИЗ. Това обаче изобщо не е така, разкрива вестник Уикенд.

Единственото вярно е, че Гала наистина е била студентка във Великотърновския университет по специалност Начална педагогика. Плевенчанката дълги години протакала следването си и се сдобила с кетап за висше с голям зор. Станало така, защото още в началните курсове прекъснала обучението си и заминала за София.

В столицата се развявала като манекенка по различни кастинги. На един от тях я взели за асистентка в Супершоу Невада. Яхнала вълната на славата, Гала позабравила за следването в университета. Върнала се към него след няколко години, когато вече била известна и се явявала на индивидуални изпити, а не заедно с колегите от випуска си. Затова и днес мнозина подозират, че дипломата й не е истинска.
 
Най-голямата измислица в биографията на тв звездатае "режисурата" й в НАТФИЗ. Това просто е нейна неосъществена мечта, пропаднала заради липсата на какъвто и да е актьорски талант.

Не така стои въпросът с телевизията. Вече цели 12 години амбициозната блондинка не слиза от екран. Тя е завзела тотално сутрешния ефир на Нова, прекарвайки ежедневно по 3 часа в На кафе. Само сладникавото женско предаване обаче не е достатъчно на Гала. От новия сезон тя се подвизава и в праймтайма в петък вечер. Този път е в амплоа на добра фея, събираща разделени или скарани хора в Имаш поща. Дегизирана с тюрбан на главата и разменяща шегички с пощальона Пейо, водещата има нелеката задача да развлича зрителите в последната вечер от тежката работна седмица.

Колегите й я определят като заклет работохолик, способен да спи в телевизията само и само да изпълни всичките си задължения. Самата тя не отрича, че се старае в службата и дори се опитва да вади дивиденти от това. Представя се като мъченица и, когато й се удаде възможност, подробно разяснява как всяка вечер си ляга със сценариите за На кафе под възглавницата си.

 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !