Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава спира да пее заради ММА боец

отпечатай новината

25.09.2012 15:00 | Видян 4775 пъти

Деси Слава спира да пее заради ММА  боец

Фолкдивата Деси Слава шокира фоновете си с признанието, че би зарязала кариерата си в името на новия си любим - ММА боеца Светлозар Савов.

Певицата е на мнение, че няма нищо по-важно от любовта и не би направила повече компромиси с личния си живот.

Булка

Деси Слава не отрича, че си мечтае един ден да се види в бяла рокля до любимия си мъж. "Бих се отказала от кариерата си, ако се налага. Колкото и да е хубаво да пееш, да радваш хората, а това е моето призвание, си давам сметка, че това не е всичко. Много е важно да имаш човек до себе си, да си обичан и да обичаш! Тъй като съм дете на разведени родители, не съм чувствала необходимата топлина и любов и искам да го постигна в моя живот и да бъда щастлива!",  категорична  е блондинката в свое интервю.

Приятелят й Светлозар в момента е в Америка, но това не е проблем за двойката: "Разстоянието ни даде да разберем, че не можем един без друг. Даже той се прибра за 2 седмици, за да се видим", категорична е блондинката и допълва, че скоро му предстои важен мач в Словения, а тя ще е там, за да го подкрепи.

Бивш

Докато Деси Слава изживява изпепеляваща любов, бившата й изгора - футболистът на "Литекс" Галин, тръгна с колежката й Малина . Двамата твърдят, че става въпрос за съвместна работа и най-вероятно певицата ще е мениджър на футболиста.

Запознати обаче не пропуснаха да отбележат, че между Малина и Галин прехвърчат и любовни искри.

Интересен е фактът, че именно синът на Малина запознал майка си с футболния мачо. За нова любов се заговори и около Преслава . Приближени до  гласовитата брюнетка твърдят, че тя е зарязала Бирмата и сега върти любов с Жоро Главата, но не искала да споделя нищо,  тъй като смятала, че е под влияние на лоши очи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !