Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Малина тръгна с бившия на Десислава

отпечатай новината

24.09.2012 09:45 | Видян 3641 пъти

Малина тръгна с бившия на Десислава

Малина хвана бившия на Десислава и вече е негов мениджър. Запознати твърдят, че преди дни фолк дивата се срещнала насаме с футболната надежда и двамата обсъдили бъдещите си планове.

Бившият на ДесиСлава Галин е футболист в Литекс, а само преди дни пайнерката изгледа мача им с Лудогорец в Ловеч, научи Супер 19'.

След срещата двамата се усамотили и обсъдили бъдещето развитие на играча. Според клюката по време на срещата прехвърчали и любовни стрели между двамата. Известно е, че неотдавна Малина се раздели с бореца Краси Кочев.

Тя успява да съчетава добре двата си бизнеса, но като че ли малко позагърбва първата си професия. Любопитното е пък, че Деси и Галин се залюбат покрай участие на колежката й в столичен клуб. В заведението бил дошъл синът на Малина, който довел за компания именно Галин.

Двамата с Десислава ходеха около година и половина. Тяхната връзка беше многократно коментирана в медиите.

Основно заради разликата във възрастта - близо десет години. Тези дни Малина показа изящна линия в новото си видео, като заяви, че те са следствие на желязна дисциплина по отношение на храненето. Единствената екстра, която изпълнителката си позволява, са бисквитки, и то само три на брой - на закуска с кафето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !