Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

За Десислава любовта е на първо място

отпечатай новината

24.09.2012 11:30 | Видян 2647 пъти

За Десислава любовта е на първо място

Бих оставила кариерата заради любовта си, каза Десислава в интервю в предаването „Преди обед” на журналиста Георги Тошев . Изпълнителката на „Моето друго аз” сподели: „Колкото и да е хубаво да пееш, да радваш хората, си давам сметка, че това не е всичко. Много е важно да имаш човек до себе си, да си обичан и да обичаш! Тъй като съм дете на разведени родители, не съм чувствала необходимата топлина и любов и искам да го постигна в моя живот, и да бъда щастлива!”
Приятелят на певицата Светлозар е в Америка от два месеца, но това не е проблем за двойката: „Разстоянието ни даде да разберем, че не можем един без друг. Даже той си прибра за 2 седмици, за да се видим.”

Десислава
похвали любимия си, че е страхотен като човек: „Колкото и добре да изглежда като мъж, десетократно по-красив е отвъртре-като човек.”

Деси се стяга за важен мач на ММА боеца през октомври в Словения: „Ще отида с приятели, за да го подкрепим. За Зарко това е важен мач – трябва да защити титлата си. Сигурна съм, че ще успее и аз искам да съм първата, която ще го поздрави!”

Талантливата певица е окрилена от любовта и това я прави и по-продуктивна. Вчера Десислава презентира в официалната си фейсбук страница /https://www.facebook.com/desislavastar /новата песен „Мръсни поръчки”.

Парчето е по музика и аранжимент на Ники Пашев, текста е на Лора Димитрова. „Песента не е точно в моя стил, но се надявам да се хареса на почитателите ми” – скромно заяви Деси . „Съвсем скоро ще снимам клип и ще издам една тайна – в него няма да участва Зарко /Светлозар Савов/, въпреки, че ми се иска!” – пошегува се певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !