Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кокошки предсказват победа за Бербатов утре

отпечатай новината

21.09.2012 14:30 | Видян 1825 пъти

Кокошки предсказват победа за Бербатов утре

Британският футболен отбор Фулъм публикува видео с кокошки, които прогнозират резултатите от футболния мач утре в 17:00 часа с Уигън. На официалния уебсайт на отбора всеки може да види как специални кокошки са заставени да кълват в една или друга посока и по този начин отгатват бъдещето на терена.

Тези кокошки са наследнички на октопода-оракул Паул от Германия, който с точност прогнозираше изхода от мачовете на Мондиал 2010 в ЮАР, твърдят лондончани.  Феновете на Фулъм редовно се  забавляват с познанията на кокошки. Техните предсказания са се превърнали в традиция напоследък. Предстоящит двубой с Уигън не е първият, който кокошките прогнозират. Любопитното е, че клиповете с доказателствения материал се публикуват не къде да е, а в официалния сайт на Фулъм. Изглежда в новия тим на Бербатов не страдат от липса на чувство за хумор.


Във въпросната среща срещу Уигън Фулъм ще играе с новия си трети екип. Фланелките са черни, като по диагонал от дясното рамо се спускат две широки линии. Едната е бяла, а другата златиста. Логото на спонсора на тима е преместено под клубната емблема в лявата част на гърдите.

Видеото можетеда видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързано видео

Няма коментари към тази новина !