Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Йол: Феновете вече обичат Бербатов

отпечатай новината

17.09.2012 17:30 | Видян 1637 пъти

Йол: Феновете вече обичат Бербатов

Димитър Бербатов просто иска да бъде обичан. И двата му гола в дебюта на “Крейвън Котидж” накара феновете на Фулъм да го обичат, написа “Дейли Мейл”.

31-годишният нападател предпочете Фулъм пред Ювентус, където му предлагаха мачове в Шампионската лига и Фиорентина. Той бе тръгнал за Италия, но се завърна, за да избере Фулъм на Мартин Йол, който успя да извлече най-доброто от него в Тотнъм преди години.

“Не очаквах играч като него, който е играл на най-високото ниво, да дойде във Фулъм. Но той знаеше, че ще играе в много мачове и ще бъде страхотно. Единственото нещо, което ми каза, беше: “Мислиш ли, че феновете ще ме харесват?”. Аз му отвърнах: “Мисля, че ще те обичат”. И те вече го обичат”, каза Йол.

Бербатов искаше да възроди кариерата си, след като не успя да се наложи след трансфера си за 30.75 млн. паунда от Тотнъм в Манчестър Юнайтед през 2008 година “Ако един треньор вярва в мен, мога да правя специални неща. Искам да покажа това в новия си клуб. Знам, че тук треньорът вярва в мен и в моите качества”, каза самият Бербатов .

Стив Сидуел, който вкара третото попадение за Фулъм в мача с Уест Бромич, добави: “Само преди един сезон той беше голмайстор на Юнайтед. Той винаги е спокоен и хладнокръвен. Той ще извлече най-доброто от всеки един от нас”.

Йол смята, че Бербатов е най-добрият нападател, който някога е бил във Фулъм. Дали и Сидуел е на това мнение? Ако играе по този начин, със сигурност има възможност това да е така”.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !