Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Деси Зидарова отказа 60 бона

отпечатай новината

14.09.2012 14:00 | Видян 5267 пъти

Деси Зидарова отказа 60 бона

Деси Зидарова отхвърли в последния момент офертата на продуцента Нико Тупарев и Нова тв. Печално известната моделка и актриса отказа да вземе участие във "ВИП Брадър" дори срещу колосалната сума от 60 0000 лева. Мотивът, който лансирала пред организаторите на риалитито, бил свързан с децата й и отговорностите й към тях.

Истинската причина обаче е друга, споделят запознати. Деси не пожелала да влезе в Къщата от страх, че окончателно ще сринат имиджа й на невинна жертва на обстоятелствата. Преговорите с Деси Зидарова започнали в началото на август, малко след като втория й мъж Михаил Младжов влязъл в ареста с обвинение, че разпространява кокаин. Първоначалната офертата, която Тупарев й отправил, била от порядъка на  20-30 бона. Манекенката не се дала лесно и започнала да наддава. В края на пазарлъка успяла да накара продуцента да й обещае главозамайващия хонорар от 60 000 лева. Дори след като Тупарев й дал дума, че ще получи исканата сума, Зидарова започнала да увърта.

Продуцентът на "ВИП Брадър" се подразнил от поведението й и стопирал преговорите, издават запознати. Решението взел, след като от САЩ пристигнал дългоочакваният  отговор  на по-важна ВИП персона - световният секссимвол Памела Андерсън.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !