Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деси Зидарова прецака Николета във "ВИП брадър"

отпечатай новината

15.08.2012 11:45 | Видян 4994 пъти

Деси Зидарова прецака Николета във

Фаталната манекенка Деси Зидарова ще бъде най-скъпо платената участничка във „ВИП брадър", научи "Всеки ден". В продължение    на два месеца тя ще се шири в просторната къща в Нови хан срещу солиден хонорар от общо 80 хиляди лева независимо от престоя си в шоуто.

Манекенката е прецакала другата красавица в предаването - Николета Лозанова, която
ще се бъхти пред камерите за двойно по-малко пари.


Първоначално Зидарова се направила на важна пред продуцентите и за разлика от футболната
съпруга отказала на предложението им. Тя била доста скептична и заявила, че върти сериозен бизнес, който ще търпи загуби извън нейното ръководство. Сложила си цена от 100 бона и в крайна сметка излязла на глава с продуцентите. Заради риска от крах на предаването те се съгласили да й дадат почти толкова и променили условията, превръщайки къщата на риалитито в истински луксозен палат.

В крайна сметка Деси Зидарова се поддала на изкушението и се съгласила да замени хиперлукса в апартамента си в "Манастирски ливади" с риалити шоуто. Единствено тя обаче няма да подпише декларация, че ще стои, докато зрителите не я изгонят и че няма право да си тръгва по своя
воля.

Доста по-прецакана се оказва Николета Лозанова. Въпреки хвалбите си славата се оказва по-важна за нея от парите, футболната съпруга въобще не се е пазарила за хонорар и била толкова доволна, че ще я дават на екран два месеца, че приела да се яви в къщата и за 10 бона седмично.

Освен това тя няма право да напуска предаването, когато си реши и ще трябва да изчака зрителите да я изгонят, след като бъде номинирана от съквартирантите си.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !