Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили Иванова влиза в сериал?

отпечатай новината

04.09.2012 12:15 | Видян 1997 пъти

Лили Иванова влиза в сериал?

Лили Иванова ще участва в третия сезон на „Етажна собственост” – коментират жители на комплекса в полите на Витоша, където се снима тв поредицата. Очевидци са зърнали името й на една от вратите на апартаментите на снимачната площадка и се чудят как естрадната прима се е съгласила да играе себе си, кога и дали наистина ще се появи в сериала.

Продуцентът Краси Ванков отказва да издаде, каквото и да било във връзка с новите герои. Той само споделя, че колоритните съседи от панелката в кв. „Надежда” срещат своите антиподи – заможни българи, които живеят охолно и спокойно и имат съвсем различни проблеми.

Актрисата Милица Гладнишка е малко по-словоохотлива и разказва какво очаква героинята й Мими: „В третия сезон Мими е във вихъра си. Мечтата й най-накрая се сбъдва – тя попада сред отбрано общество и е изключително доволна, защото смята, че там й е мястото. Така че Мими ще бъде по-действена от всякога и ще се опита да блесне, с каквото може, което ще създаде безброй комични ситуации около нея.”

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !