Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Елица прибра Стунджи за пари

отпечатай новината

17.08.2012 14:30 | Видян 3229 пъти

Елица прибра Стунджи за пари

Елица и Стунджи отново са заедно и демонстрират любовни чувства. През последните месеци отношенията между Стоян Янкулов и бившата му любовница гравитираха около точката на замръзване. Сега обаче музикантите са решили отново да се съберат, за жалост в името на парите. Двамата подновяват и сценичния, и житейския дует, за да направят съвместно турне и да спечелят някой лев в кризата.

Тъй като се навършват 10 години от първия им албум, двойката подготвя нови изненади за публиката си по повод кръглата годишнина. Те ще издадат съвместен албум, по който в момента кипи усилен работен процес, а после ще направят и турне. Елица пък подготвя голям дръм фестивал на 27 септември в Гърция с участието на куп известни изпълнители. Никос Толиатос, който също ще свири е най-добрият гръцки барабанист и дългогодишен приятел на Елица. С него и Стунджи тя е обиколила цяла Гърция с турнета през изминалите 10 години. Първоначално Янкулов въобще не искал да чува за ново сътрудничество с бившата си любовница, разказват близки до барабаниста.

Хитрата Елица обаче направила всичко възможно да се сложи отново на доста по-възрастния музикант и той отново лапнал по нея. С днешна дата двамата отново живеят заедно в мир и любов. Това обаче било само привидно, защото певицата продължавала да върти опашка и да кръшка на Стунджи. Именно постоянните й изневери, и то с доста по-млади мъже, станаха причина музикантът да сложи край на връзката им преди около година, за да не става за смях на гилдията. След това двамата се събираха още няколко пъти, но за кратко. Вероятно и този път възродената им любов ще трае съвсем кратко, колкото й да иска Елица да задържи Стунджи, за да върви кариерата й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !