Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Светла Иванова отслабва с йога и шоколад

отпечатай новината

22.05.2012 15:15 | Видян 2572 пъти

Светла Иванова отслабва с йога и шоколад

Певицата и писателка Светла Иванова, която преди по-малко от четири месеца стана майка за втори път, свали почти двадесет килограма с йога и шоколад.

Това се вижда и от снимките към новата й песен „Краят на света“, която вече има и видеоклип. На 17-ти май в „Студио 5“беше премиерата на новото видео на изпълнителката - „Краят на света“.

След като изпя песента, Светла представи и младия изпълнител Петър Бонев, на който отскоро е музикален продуцент. Той направи първия си самостоятелен концерт и няколко дуета със Светла. Сред гостите в пълния клуб присъстваха Момчил Колев, Наско Янкулов, Ирра, Криста, Мария Илиева, Йоанна Томова от „Гласът на България“, вокалният педагог Роси Йорданова, режисьорът Васил Стефанов и съпругата му, както и много приятели и фенове на двамата изпълнители.

„Краят на света“ е първата песен по музика на Светла. В аранжимента личи почеркът на момчетата от група Gravity Co - Георги Станев и Иво Чалъков, които са работили по всички песни от новия й албум „Любов и кафе“. Той ще бъде представен през есента.

Живата китара в ръцете на Иво Чалъков много добре контрастира с кадифения тембър на изпълнителката. „Краят на света“ звучи в стил китарен поп.

Въпреки мистичното заглавие, текстът на Ивайло Вълчев не описва апокалипсис, а разказва за позитивния поглед към новото начало, което една раздяла може да означава.

Песента предлага не сълзливо, а по-скоро нахакано послание за това как трябва да мислим за свършека на света и какво оптимистично можем да намерим „накрая“.

Режисьор на клипа е Васил Стефанов. Във видеото певицата и писателка показва перфектна форма само три месеца след раждането, благодарение на заниманията й с йога. Три дни преди снимките Светла се е подложила на диета само с въглехидрати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !