Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Португалец готви в клуба на БГ милионерите

отпечатай новината

28.06.2008 09:00 | Видян 18534 пъти

Португалец готви в клуба на БГ милионерите

Тайна вечеря миналия уикенд организира Клубът на милионерите в България, както в светските среди наричат Съюза на инвеститорите в туризма. Соарето беше елегантна увертюра към работна среща по актуалните проблеми на бранша.
Домакин беше председателят на сдружението Ветко Арабаджиев, който събра в петзвездния Victoria Palace в Слънчев бряг хотелиерите с представители на държавната администрация.
На масата във Victory Pub Маринела Арабаджиева беше облечена в бял костюм на канадската топ-марка DSquared, а Ветко Арабаджиев заложи на виолетовия етикет на Ralph Lauren в актуалния за сезона Wimbledon стил.
Петстепенното меню на вечерята беше дело на новия главен готвач на Victoria Palace, португалеца Марио Антонио Сеградо. Майсторът има впечатляваща професионална биография, готвил е за гостите на някои от най-престижните VIP клубове на Франция, Испания и Андора. Преди любовта да го доведе в България, дълги години управлявал аристократичното имение Кинта ду Кращу в Португалия. Това е 500-годишен замък с престижна изба, в която отлежават вина от местния сорт турига.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !