Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария на Рачков се задява с Калин Врачански

отпечатай новината

07.04.2012 09:00 | Видян 5517 пъти

Мария на Рачков се задява с Калин Врачански

В почивните дни дискотеката се пука по шевовете от звездно присъствие. Най-много любопитни погледи събира родният сексимвол Калин Врачански, който е редовен посетител и консуматор там.

Калин гаврътва сериозно количество алкохол и продължава на шотове. но това вече не учудва никого, камо ли персонала на Библиотека, който е свикнал да го вижда в най-разнообразна светлина.

Интересното е, че Врачански идва сам или в мъжка компания и веднага се отправя към сепарето на Мария Игнатова.

Тя и почти всички от Глобал Филмс са вечното присъствие в Библиотека, за да трупат активи пред шефовете си. Мария обаче винаги е без Рачков, оправдавайки се, че той има представление и хич не му е до нощни клубове.

Забелязал този факт родният плейбой от Роман веднага се възползвал от ситуацията, коментират клюкари от артистичните среди. Калин не преставал да флиртува с актрисата от Пълна лудница, раздавал усмивки и я поканил на танц, клюкарат ги близки от тяхната компания.

Пред свои приятели Камен от Стъклен дом изплюл камъчето и споделил, че много харесва Мария, но се притеснявал от колегата си Рачков.

Въпреки всичко неотдавна хормонът здраво го разтресал и той се престрашил дори да целуне Мария, твърдят столични клюкари, станали неволни свидетели на случката. Тя пък от своя страна не реагирала остро, а само се изчервила, като ученичка.

Всички се питат дали тази история от обикновен флирт, ще се превърне в нещо по-истинско, а злобари подмятат, че на Рачков определено не му върви с жените.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !