Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Акт за Лили

отпечатай новината

03.08.2011 11:45 | Видян 4017 пъти

Акт за Лили

Акт за близо 500 000лв. укрити доходи може да съставят скоро данъчните на примата на българската естрада Лили Иванова според източници от Националната агенция по приходите (НАП), съобщи агенция "Блиц", позовавайки се на "24 часа".

Ревизията ѝ се проточила, защото нашите данъчни трябвало да пишат на колегите си от три държави, където певицата е имала турнета. Отговор на едно от запитванията се очаква да пристигне да седмица от Франция. За данъчните спорни се оказали доходите на Иванова от концерта ѝ в зала "Олимпия" в Париж през зимата на 2009г.

Шефът на НАП Красимир Стефанов само потвърди, че тече данъчна ревизия на Иванова, но отказа коментар по темата. Ревизорите искали от нея да докаже, че е платила данъци за всичките си доходи, вкл. и зад граница, за 5 години назад.

"Много ви моя, не ме безпокойте! Не съм искала среща с Бойко Борисов", обявила по телефона Лили Иванова с доста раздразнен тон, вероятно очаквайки въпрос за укритите данъци. Според някой източници примата имала намерение да се жалва лично на премиера от "данъчния терор".

Преди година Иванова отложи турне в САЩ, тъй като тамошните данъчни власти получили сигнал за нередности. Иванова била натопена, че отива на гости на български емигранти, но покрай туристическата виза припечелвала от концерти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !