Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Мари от Господарите: Мъжът ми вече не е с Преслава!

отпечатай новината

02.05.2008 16:41 | Видян 63402 пъти | Гласували 4

Мари от Господарите: Мъжът ми вече не е с Преслава!

Първата жена – водеща на Господари на ефира Мария Игнатова е в перфектни отношения със своя бъдещ бивш съпруг Петко Димитров – един от собствениците на Син Сити, станал известен с авантюрата си с фолкпевицата Преслава. Красавицата, която има дете от Пепи, успява да се възстанови след тежката фактическа раздяла с него. Намира своята сродна душа в лицето на медиен бизнесмен и твърди, че е много щастлива.

Как се чувствате като първата жена – водеща в едно от най-гледаните предавания?
Чувствам се страхотно. Според мен това е много умна стъпка от страна на продуцентите. Във всички останали държави жените се продават по-добре от мъжете.

Как попаднахте в Господари на ефира?
Те ми се обадиха. Изобщо не бях очаквала. Първо снемахме две-три предавания пробно. Тръгна добре, харесаха ме и ме взеха. Голямо удоволствие е да се работи с екипа.

Преди да разкажете за сегашната си връзка, не мога да не Ви попитам за бившия Ви мъж Пепи Димтров – един от собствениците на Син Сити, който стана известен с връзката си с Преслава...
С него набързо се оженихме и набързо се разделихме. Сега сме в супер отношения, по-добри от тези, които имахме, докато живеехме заедно. Все още сме в процес развод, защото нещата стават много бавно. Та, след като се разделихме де факто, беше адски трудно за мен. Бях напуснала работа, малкият беше само на 6 месеца... Но общо взето бързо си стъпих на краката, веднага се юрнах да си търся работа, да се занимавам с нещо, за да не мисля за проблемите. Седем месеца по-късно се запознах с човека, с който съм в момента. Много съм щастлива!

Каква беше причината за раздялата Ви с Пепи? Повечето хора биха си помислили, че Преслава Ви е изместила.
Ни най-малко! Преслава не е причината! Мисля, че тяхната връзка започна след нашата раздяла. Разделихме се по простата причина, че работата и средата му не са моето място. Не успях да свикна с това. Също така, от него дойде едно изискване към мен, за което не съм предполагала Прие желанието ми да почна работа толкова скоро едва ли не като недостатъчна обич към семейството и детето. Искаше да седя в къщи и да сменям памперси, докато той по цял ден и цяла нощ е ангажиран с работата си. Пълен абсурд! Това негово отношение си го обяснявам с факта, че е израстнал в много патриархално семейство – майка му ги е гледала всички, готвила е от сутрин до вечер и така е минал живота й. За него това е нормално. Аз пък съм в другата крайност – с брат ми общо взето сами сме израснали, майка ни е пращала по чужбина да учим, плащала ни е образованието. Започнах да му тровя живота с обаждания от типа: “Къде си, защо не се прибираш, малкият плаче...” В един момент и двамата решихме, че е по-добре да се разделим.

Докато бяхте заедно, разбирали ли сте за негови връзки?
Малко преди да се разделим, изгубих всякакво доверие към него. Но по-скоро това беше параноя. Това е първият мъж, с когото ми се е случвало подобно нещо. Предполагам, че се дължи на средата му, работата му и конкретно на Син Сити. Виждала съм с очите си какво се случва там и малко в повече ми дойде!

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !