Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Илиева целуна магаре в ефир

отпечатай новината

23.03.2011 15:00 | Видян 4739 пъти

Мария Илиева целуна магаре в ефир

Марк О’Селски посрещна развълнуван първите си гости в ефира на Нова ТВ.

Вчера, точно по първа пролет, събеседник на анимационния водещ бе Мария Илиева. Тя бе и първата гостенка, която успя да целуне магарето в ефир. Развълнувана от срещата с Марк О’Селски, певицата разкри, че вече е почти готова с дебютното парче от новия си албум. Пилотният сингъл се очаква да излезе в началото на май, а албумът – до края на годината.

Песента ще звучи клубно и ще бъде в стил "фънки олдскуул", което гарантира, че ще се превърне в новия хит на певицата. Албумът ще бъде в две части, като във втората Мария ще заложи на акустични версии на новите си песни. 10-годишнината си на сцената Мария Илиева ще отпразнува със серия от концерти в по-големите градове на страната.

Специално за Марк О’Селски и зрителите на предаването „На инат”, Мария изпълни уникална версия на последния си хит „I like” заедно с Криста, Боян и бенда на Дани Милев.

Ден по-рано гост на Марк бе най-възрастният журналист в Европа и Америка – Петко Бочаров. Той превзе студиото на Марк О’Селски в понеделник вечер и обеща да му е на късмет занапред.

Анимационният водещ изненада госта си с кинопреглед на живота му, който обхващаше най- важните моменти от раждането му през 1919 г. до днес. Развълнуван от видеото, Бочаров призна, че не вярва в България да се е родил втори управник, на чието погребение народът да плаче, след това на цар Борис III. „Бойко Борисов тепърва ще се доказва” – сподели той в отговор на въпроса дали хората биха заплакали някой ден за него.

Бочаров се оказа фен, по собствените му думи, на ГЕРБ, Борисов и най-вече на Цветанов. Той заяви, че срещу тяхното правителство се води мръсна и кална кампания. „Не знам коя глава е измислила, че журналистът или медиата трябва непременно да е контра на управлението, това е форма на цензура” – оправда той симпатията си към ГЕРБ. Той оцени като адекватна реакцията на правителството спрямо войната в Либия и даже изрази желание именно българин да щракне белезниците на „международния палячо” Кадафи. „Ще се задоволим и с французин” – подметна магарето.

Бай Петко сподели, че най-щастлив за 92-годишния си живот е бил през последните 20 години, защото навсякъде среща уважение и добронамереност. Той не издаде тайната на дълголетието си, но Марк заподозря млада жена като виновна за жизнеността на Бочаров и се оказа прав. Той специално разкри на водещия обаче тайната на добрия журналист – да знае, да трупа знания с години. Според него има достойна отмяна от подготвени и талантливи журнлисти, които могат да го сменят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !