Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

ТРОЙКА НА РАЗСЪМВАНЕ - ПОВЕЧЕ БЪЛГАРЧЕТА ЗА БЪЛГАРИЯ

отпечатай новината

09.03.2011 10:00 | Видян 4273 пъти

ТРОЙКА НА РАЗСЪМВАНЕ - ПОВЕЧЕ БЪЛГАРЧЕТА ЗА БЪЛГАРИЯ

На 7-ми март Милена, Кирил и Тодор от сутрешното шоу на радио Витоша „Тройка на Разсъмване” започват кампанията „Повече българчета за България” 2011. Тази година тя ще е в подкрепа на донорството и
отговорното родителство!

По темите поставени в кампанията тази година отново в ефир ще бъдат проведени интервюта с водещи репродуктивни специалисти – лекари, ембриолози, андролози. Ще бъдат коментирани подробности за това какво реално представлява една донорска процедура, какви са нейните човешки, медицински и законови параметри. Какви са причините, поради които е добре жените и мъжете в нашата страна да са по-активни, как могат да помогнат на тези, които се нуждаят от чужд генетичен материал и копнеят за дете.

Как това да се случи възможно най-леко и щадящо за организма. И най-важното – как да дадем от себе си, за да имаме право да се наричаме хора и поискаме помощ, когато е нужна и на нас. Във връзка с отговорното родителство Милена, Кирил и Тодор ще предложат в ефир поредица от теми свързани с личният пример. Ще коментират колко е важна здравата емоционална среда за изграждането и израстването на една личност, на дете. Кои са въпросите, на които трябва да си отговорим, когато сме на път да станем родители. Дали сме достатъчно грамотни, за да създадем, износим и родим здраво детенце. Кои са основните и най-важни условия, за да е стабилно, щастливо и обичано и като порастне.В периода на кампанията отново в ход ще бъде и „Човечността има лице” с трите каузи-лечение на двойка с репродуктивен проблем, дом за сираци и Детското нефрологично отделение на Университетската болница. И тази година водещи репродуктивни центрове в страната ще се включат с дарителски жестове (за миналата година бяха дарени 13 ин витро процедури и една икси, като 5 от тях бяха с донорски материал до бременност).

Детското нефрологично отделение бе обзаведено с легла, медицински матраци, стойки за инфузни системи, климатици, детски пособия и два монитора за безкръвно и безболезнено следене на основните жизнени показатели. Благодарение на тази кампания беше направен и първият за България скрининг на скритата бъбречна заболеваемост сред децата в София, Варна и Добрич. За целта беше дарен и лаптоп на доц. Буева и отделението. Домът за сираци на отец Иван в Нови хан, получи парични средства, ремонт на сградата с дограма, ламинат и санитарни помещения. Домът за деца лишени от родителска грижа „Асен Златарев” получи постоянни медицински грижи и гинекологични косултации. Ученичка от дома за деца лишени от родителска грижа в Благоевград получи безплатно обучение в Американският колеж в града.

Ако сте двойка, която се бори, за да има детенце – УЧАСТВАЙТЕ И МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЕГА! Изпратете ни имейл на troika@radiovitosha.com с трите си имена, телефон за връзка и лечението, от което се нуждаете –
инсеминация, ин витро, ин витро с донорски материал или лечение поради мъжки фактор. Д-р Монастирска и клиника „Олимед” даряват 10 диагностично-терапевтични пакета за двойки с мъжки фактор на безплодие.

Това включва спермограма, ултразвуково изследване на тестисите, консултация с андролог, PESA (пункция на тестис за извличане на здрави сперматозоиди) и TESE (биопсия на тестис за извличане на здрави сперматозоиди). Както и пълно съдействие за подаване на документите към Фонд асистирана репродукция на още 10 двойки.

Д-р Ставрев и клиника „Селена” даряват две донорски процедури ин витро до бременност.

Д-р Стаменов и репродуктивен център „Надежда” даряват две пълни ин витро процедури, с медикаментите, донорски. Всички станали донори по време на кампанията ще участват в жребии за ескурзия , която е подарък от др.Стаменов и клиника "Надежда". Д-р Табакова и „Репробиомед” даряват едно ин витро без лекарствата и една инсеминация.

Д-р Конова и МЦ КИРМ Плевен даряват едно ин витро без лекарствата. Д-р Янакиева и медицински център „София 2000” даряват 4 инсеминации на една жена с изследвания. За каузата в подкрепа на детско отделение по нефрология детска педиатрия доц.Анелия Буева се включват Румен Луканов със предаването
"Сделка или не",досега бяха закупени два монитора за следене на жизнениет показатели при децата и беше направен първият за България скрининг / София,Добрич и Варна/.

Ремонтирано е отделението,закупени са климатици,кревати,стойки за системи,хладилници,консумативи и настолни игри за децата,който се лекуват там.Печелившите ще бъдат изтеглени чрез томбола в ефир на 25-ти март (Благовещение), в „Тройка на Разсъмване” в присъствието на нотариус, представители на клиниките и член на фондация „Искам бебе”, партньор в кампанията „Повече българчета за България”.

Ще бъдат обявени само номерата, под които са записани. Според изискване на дарителите печелившите трябва да установят контакт с клиниката и да започнат лечение в рамките на 1 месец след като за изтеглени в ефир. Ако не го направят печели следващият резервен номер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !