Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Инициативата “Повече българчета за България” за трета година

отпечатай новината

08.05.2008 17:00 | Видян 2205 пъти

Инициативата “Повече българчета за България” за трета година

“Тройка на разсъмване” стартира за трета поредна година инициативата “Повече българчета за България”. В продължение на няколко седмици Милена, Кирил и Тодор призовават от ефира на Новото Радио Витоша семейни и несемейни двойки от всички религии и населени места в България да направят опит да заченат.
По време на кампанията ще се осъществи връзка с многодетни семейства, които ще споделят как успяват да се грижат за повече от 3 деца едновременно; ще се интервюират и лекари и организации, които помагат на стерилни двойки да заченат. Като цяло целта на инициативата е да се насърчат и мотивират двойки, които имат желание да отгледат дете, но се страхуват по финансови или други причини да предприемат тази крачка.

Кулминацията на кампанията е на 1 юни. Тогава ще е “Най-дългата любовна нощ”, в която в 7 български града в 7 хотела много двойки ще правят любов. На следващата сутрин, водещите на “Тройка на разсъмване” ще се свържат с двойките в ефир, за да разкажат за тяхната любовна нощ. Щастливците, които се справят успешно, освен най-голямата награда – тяхното бебе, ще получат и много бебешки подаръци.

Всички желаещи да вземат участие в инициативата могат да се запишат на сайта на Новото Радио Витоша www.radiovitosha.com, на ефирните телефони и на e-mail troika@radiovitosha.com.

Миналата година за инициативата “Повече българчета за България” се записаха над 1 000 двойки от различни градове на страната, 120 от които бяха избрани да вземат участие. От тях 6 двойки станаха щастливи родители на бебета, заченати през “Най-дългата любовна нощ”.
Освен “официалните участници”, много двойки споделиха, че са били провокирани да се присъединят към инициативата “в домашни условия”.

Колко ще са двойките тази година и с колко новородени българчета ще завърши кампанията на „Тройка на разсъмване“, предстои да разберем от ефира на Новото Радио Витоша.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !