Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Шаги иска още дуети с Андреа

отпечатай новината

21.02.2011 15:40 | Видян 15269 пъти

Шаги иска още дуети с Андреа

След появата на бомбастичния клип „Шампаско” и огромния интерес на феновете към песента, Шаги поиска още дуети с Андреа. Ямаеца е безкрайно възхитен от професионализма на нашето момиче, а при вида на клипа възкликнал: „Много е секси, няма друга като теб”. 

Блондинката е най-успялата ни певица извън граница, а спецове очакват „Шампанско” да я изстреля на върха на световните класации. В специално интервю Шаги пък сподели, че песента I wanna вече се е наложила като световен хит.

Междувременно Андреа даде старта на първата игра в paparazzi.bg. Тя е впечатлена, че в България има много талантливи хора, които никой не забелязва. Затова изпълнителката реши да подаде ръка на един бъдещ творец. До 7-ми март всеки може да изпраща своите предложения за текстове, като най-добрият ще вечеря с Андреа. А току виж тя изпяла именно неговото текстово предложение в някой бъдещ хит. До сега на майла на редакцията са получени над 300 най-разнообразни писателски вдъхновения. Очаква се до крайния срок да станат над 1000.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !