Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа получи екзотична екскурзия за рождения си ден

отпечатай новината

28.01.2011 11:00 | Видян 16219 пъти

Андреа получи екзотична екскурзия за рождения си ден

След като Андреа си подари светски сайт за рождения ден, дни по-късно любимият й Кубрат реши да я изненада с екзотична екскурзия. Освен това през седмицата той организира пищен купон за нея и приятелките й в известен нощен клуб. Огромна торта също зарадва рожденничката, която малко се озори със свещичките-фойерверки и така й не успя да ги духне.

От Планета телевизия също изненадаха Андреа с цели пет номинации за наградите, които предстоят през февруари. За видео-клип и за хит на годината с песента “Неблагодарен”, за артистично поведение за “Не ги прави тия работи” и цели две номинации за дует – с Илиян и с Галена.

Изненадите обаче не свършиха до тук. Тази седмица излязоха и окончателните номинации за най-горещата церемонията “Нощта на сексбомбите”, която ще е на 9-ти в клуб Биад. Гласувалите над 50 журналисти предлагаха името на Андреа в три категории – за Сексбомба на годината, Най-секси блондинка и Най-секси тройка със Златка и Николета. След редуциране и сбор на гласовете, Андреа се озова в номинация с Яна Маринова, Лияна, Мария Игнатова и Диана Любенова за Сексбомба на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !